Bo Jane Ladru – twanvandenelst
circle_white waves_2_white

priveklus

Bo Jane Ladru

Bo Jane Ladru

Programma's

Wat vroeg de klant

en wat is het geworden?

Bo Jane Ladru is een beginnend bedrijfje die aan sport inducation en innovation doet. Voor dit bedrijf had ze een logo nodig. Dus heeft ze mij ingeschakeld. Ik begon met het maken van een aantal schetsen om een beetje te brainstorm. De beste schetsten heb ik uitgewerkt en naar Bo Ladru gestuurd. Zei heeft hier vervolgens zelf een keuze uit kunnen maken en nog feedback over mogen geven. Deze feedback heb ik verwerkt tot het gewenste resultaat.

Eerste ronde

De beste schetsen heb ik uitgewerkt en aan Bo Ladru gepresenteerd

Ronde 2

De twee gekozen logo's heb ik verder uitgewerkt

Ronde 3

De laatste feedback op het gekozen logo verwerkt met dit als resultaat

Mail

Ethousiant om mijn werk of skills? Hou jezelf zeker niet tegen om een mailtje te sturen voor een eventuele baan of klus.

twan.elst@gmail.com

LinkedIn

Ook via LinkIn ben ik te bereiken. Dus stuur me gerust een contectie verzoek als u niet een directe mail wilt sturen.

twan van den elst

Bel of app

Toch liever snelle of persoonlijk contact? Dan kan je me natuurlijk altijd bellen of whatsappen.

06 2321 1782