Nova Gardena – twanvandenelst
circle_white waves_2_white

stageklus

Nova Gardena

Nova Gardena

Programma's

Codeer talen

HTML5

CSS

SASS

PHP

JAVASCRIPT

Belangrijke plug-ins

Wat vroeg de klant

en wat is het geworden?

Nova Gardena in een eenmanszaak van een gepensioneerde tuin architect. Sins de eigenaar met pensioen is gegaan ontwerpt hij tuinen en parken. Hij heeft al veel gave projecten gehad en wilde hiervoor een online portfolio om hiermee mee klanten te krijgen, maar vooral om mensen naar zijn website te sturen voor eerder gemaakt werk.

Aan mij was de eer om zijn gehele website te ontwerpen en te realiseren. Deze website is niet mijn beste design die ik ooit heb gemaakt, maar de technische kant van dit project is interessant voor mijn portfolio. Ik heb deze website namelijk van Srestch gemaakt met HTML, css en javascript. Vervolgens heb ik hem gekoppeld aan WordPress met behulp van de plugin ACF. Ik heb stukjes PHP in mij code geplaatst om alle content flexibel te maken.

De gehele website is volledig responsieve gemaakt met Flexbox. Ook werkt hij in alle browsers (zelfs IE 10/11) volledig.

 

Bekijk website

Mail

Ethousiant om mijn werk of skills? Hou jezelf zeker niet tegen om een mailtje te sturen voor een eventuele baan of klus.

twan.elst@gmail.com

LinkedIn

Ook via LinkIn ben ik te bereiken. Dus stuur me gerust een contectie verzoek als u niet een directe mail wilt sturen.

twan van den elst

Bel of app

Toch liever snelle of persoonlijk contact? Dan kan je me natuurlijk altijd bellen of whatsappen.

06 2321 1782