oefenopdracht realiseren – twanvandenelst
circle_white waves_2_white

stageklus

oefenopdracht realiseren

oefenopdracht realiseren

Programma's

Codeer talen

HTML5

CSS

SASS

JAVASCRIPT

Wat vroeg de klant

en wat is het geworden?

Deze website heb ik in mijn 2 stageperiode gerealiseerd. Dit was niet voor een klant, maar om mijn ervaring in coderen te verbreden. Ik kreeg een al aangeleverd ontwerp. Deze was alleen voor desktop (geen mobiel ontwerp) en er was niks aan animaties of hovers ontworpen. Hier was ik dus vrij in en kon ik mijn creativiteit in los. In dit project heb ik me gefocust op handelingen die ik bij een normaal project minder snel zou verzachten. Ik heb wat meer geanimeerder hovers gemaakt dan een normale hover, heb gebruik gemaakt van animaties en parallax scrolling. Ook heb ik bij responsie gelet op een soepel verloop (elementen springen niet zomaar over maar gaan geleidelijk mee met de grote van de browser).

Bekijk website

parallax scrolling + kleur verandering

Code waarmee ik parallax scrolling heb gemaakt en de navigatie kleuren verandering

video animatie + navigatie

Code voor de video animatie en mobiele navigatie

Loader

De Scss van de geanimeerde loader

Horizontaal scrollen

Horizontaal scroll effect voor alleen op mobiel

Mail

Ethousiant om mijn werk of skills? Hou jezelf zeker niet tegen om een mailtje te sturen voor een eventuele baan of klus.

twan.elst@gmail.com

LinkedIn

Ook via LinkIn ben ik te bereiken. Dus stuur me gerust een contectie verzoek als u niet een directe mail wilt sturen.

twan van den elst

Bel of app

Toch liever snelle of persoonlijk contact? Dan kan je me natuurlijk altijd bellen of whatsappen.

06 2321 1782