This talents works – twanvandenelst
circle_white waves_2_white

stageklus

This talents works

This talents works

Programma's

Wat vroeg de klant

en wat is het geworden?

This talents works is een online bemiddelingsplatform dat de werkgever op transparante wijze koppelt aan de werknemer. Ze hadden een hele simpele one pager nodig. De pagina hoefde geen navigatie te hebben en hoefden alleen de content te bevatten die zei hadden aangeleverd. Er hoefde dus geen concept voor bedacht worden. Het moest alleen wel creatief ogen. Verder hoefde er alleen een design geleverd te worden want ze hebben de website zelf gerealiseerd. De realisatie is helaas net wat anders uitgepakt dan het design.

Ik heb dit project uitgevoerd in mijn stageperiode bij Brandfirm. Dit is een marketingbedrijf uit Amsterdam.

Bekijk online

Design

Dit is het design die ik samen met een collega heb ontworpen.

Mail

Ethousiant om mijn werk of skills? Hou jezelf zeker niet tegen om een mailtje te sturen voor een eventuele baan of klus.

twan.elst@gmail.com

LinkedIn

Ook via LinkIn ben ik te bereiken. Dus stuur me gerust een contectie verzoek als u niet een directe mail wilt sturen.

twan van den elst

Bel of app

Toch liever snelle of persoonlijk contact? Dan kan je me natuurlijk altijd bellen of whatsappen.

06 2321 1782